Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A vírusról vallott a Juventus fertőzött klasszisa

Ahogyan arról a múlt hétvégén beszámoltunk, a Juventus kiváló labdarúgójának pozitív lett a koronavírus-tesztje, de az argentin klasszis saját bevallása szerint már túl van a nehezén…

Paulo Dybala a szintén fertőzött barátnőjével, az argentin énekesnő Oriana Sabatinivel együtt otthoni karanténban tartózkodik, a Juventus futballistája azonban már egyre jobb állapotban van:

“Nagyon erős tüneteim voltak, ma már jobban vagyok szerencsére. Könnyebben mozgok, járok, sőt már edzeni is elkezdtem. Korábban levegőt is alig kaptam, öt perc alatt úgy kifulladtam, hogy fájt minden izmom, erőtlenül feküdtem.”

Az olasz rekordbajnok alkalmazásában már az ötödik szezonját töltő 26 éves támadó az idei bajnoki szezonban 7 találatot szerzett, miután Maurizio Sarri irányítása alatt ismét visszanyerte korábbi kezdőhelyét a csapatában.

Az olasz első osztályban már 16. játékos betegedett meg a vírussal: a Sampdoria hét betege mellett eddig a Juventus és a Fiorentina csapatából három-három, míg az AC Milan és a Hellas Verona keretéből egy-egy fertőzöttet diagnosztizáltak.

Olaszországban a közel egy hónapja tartó járványban már több mint 86 ezren kapták el a betegséget, a pénteki napon pedig minden eddiginél több, 919 halálos áldozatot regisztráltak, így összességében már 9134-en vesztették életüket a vírusfertőzés  nyomán.