Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Máris új szerzeménye eladására készül a Barcelona – sajtóhír

Katalán sajtóhírek szerint tiszavirág életű volt a Barcelona legfrissebb igazolásának tartózkodása a sztárcsapatnál, ugyanis mielőbb továbbadni készülnek őt…

A Sport információi szerint a Barcelona együttese villámgyorsan tovább szeretné adni a bő hónapja igazolt Martin Braithwaite-et, ugyanis a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetben gyakorlatilag feleslegessé vált az alkalmazása.

Emlékezhetünk rá, hogy februárban a spanyol szövetség külön engedélyezte a Barca számára az átigazolási időszakon kívüli játékos igazolást azok után, hogy a piac zárása után derült ki, hogy Luis Suárez és Ousmane Dembélé egyaránt az előzetesen vártnál hosszabb időre harcképtelenné vált. Hosszas keresgélés után a katalánok végül kifizették a kiesés ellen küzdő Leganés legjobbjának kivásárlási árát, a kiesés ellen küzdő fővárosi csapat nem kis felháborodására.

A mostani szünet azonban lehetővé teszi, hogy a folytatásra visszatérjenek a katalánok sérültjei, Braithwaite pedig létszámfelettivé vált. A katalánok legalább ugyanennyiért, 18 millió euró ellenében szeretnének túladni a támadón, és az első lapértesülések szerint angol múltja révén az Everton és a West Ham United is szívesen látná soraiban.

Braithwaite mindössze három bajnoki mérkőzésen juthatott szóhoz a katalánok színeiben, kétszer csereként, egyszer kezdőként számoltak vele.