Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“A labdarúgásnak szembe kellene néznie az eddigi legnagyobb kihívással…”

A Zebrák első embere szerint nagyon komolyan kell venni a kialakult helyzetet, amire minden együttes vezetőjének a figyelmét felhívta soraival.


Andrea Agnelli nem csupán a Juventus, de az Európai Klubok Szövetségének is az elnöke, ennek következtében osztotta meg alábbi gondolatait. Úgy gondolja, hogy a focinak (is) hatalmas problémákkal kell megküzdenie az elkövetkezendő hónapokban, éppen ezért mindenre oda kell figyelnie a szövetségeknek és klubcsapatoknak is.

“Nagy általánosságban minden vezető felelős a klubja jólétéért és fenntarthatóságáért. Márpedig most mindannyian egy valós, életszerű fenyegetéssel nézünk szembe. Amióta a futball leállt, vele együtt állt le a pénz áramlása, amitől alapvetően függünk, és ami szükséges ahhoz, hogy kifizethessük a játékosokat és a klubjaink dolgozóit is. Emellett ebből kell a működési költségeket is előállítani. Senki sem immunis a történtekre, az időtényező pedig kifejezetten létkérdés. Nem foglalkozni az aggodalmainkkal egyet jelentene azzal, hogy a labdarúgásnak szembe kellene néznie az eddigi legnagyobb kihívással, amelyet valaha megélt”idézte szavait a többi klubcsapat irányába Agnelli.