A PSG lehet a befutó a Napoli ászáért – sajtóhír

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2020 március 29. 19:43

Olasz lapinformációk szerint a Napoli távozni készülő alapembere iránt a Paris Saint-Germain tűnik a biztos befutónak több európai nagy csapat közül…

A La Gazzetta dello Sport információi szerint a Napoli csapatát nyáron elhagyni készülő Kalidou Koulibaly új állomáshelye nagy eséllyel a PSG gárdája lehet, miután a francia fővárosi csapat évi 10 millió eurós fizetéssel csábítgatja a szenegáli hátvédet.

A korábbi szigetországi lapértesülések szerint a Napoli tulajdonosa, Aurelio De Laurentiis 99 millió euró határozta meg a 28 éves hátvéd eladási árát, akiért hosszú sorokban kígyóznak az európai sztárcsapatok, hiszen többek közt a Barcelona, a Real Madrid, a Chelsea és a Manchester United is élénken figyeli a lehetőséget a megszerzésére.

Koulibalyt az olasz klub 2014-ben mindössze 6.5 millió font ellenében szerezte meg a belga Genktől, általános piaci értéke a Serie A-ban azonban több mint tízszeresére emelkedett. Koulibaly az elmúlt öt és fél év alatt több mint 200 mérkőzésen lépett pályára a Napoli szerelésében, s a védelemben igazi falként funkcionált, azonban az idei szezonban – ahogy csapatáé is – a játéka jelentősen visszaesett.