Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Spanyolországig menekülhet a sérülékeny szélső

Ugyan megjósolhatatlan, hogy a mostani idény a koronavírus-járvány miatt még meddig fog elhúzódni, de az tény, hogy nyáron szokás szerint következnie kell a szokásos átigazolási piacnak. Állítólag az „ablak” nyitását várja már epedve a Sevilla is, amely a Liverpooltól vásárolna.

Xherdan Shaqiri 2018-ban igazolt a Liverpoolhoz, szerény 15 millió euróért. A svájci válogatott szélső a Premier League-ből akkor kieső Stoke-ot hagyta el. Ám amíg a Citynél alapember volt három idényen át, az Anfielden inkább csak a fontosabb kiegészítő-játékosok közé tartozik. A mostani szezonban ráadásul még a korábbiaknál is kevesebbet játszott a BL-címvédő alakulatban, lévén különböző sérülések hátráltatták a munkában.

Természetesen rejtélyes sérülékenysége ellenére kár lenne leírni, a még mindig csak 28 éves Shaqirit. A koszovói származású játékos izomzatáról már korábban is ódákat zengtek, így jó eséllyel és megfelelő körülmények között bizony még remek évek állnak előtte. Csak lehet, hogy nem a Liverpoolban.

Állítólag a „Shaq” becenevű támadóért bejelentkezett a Sevilla. A Daily Mail szerint a spanyol klub szívesen kifizetné érte akár a 20 millió eurót is, amivel egy 2023-ig érvényes szerződésből vásárolnák ki.