Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Legalább 5 játékos távozik a nyáron? – Sajtóhír

A madridi székhelyű As című sportnapilap összeállítást készített arról, hogy miképpen alakulhat át a Real Madrid kerete a nyári átigazolási időszak során. A kulcsszú a vérfrissítés.

Jelenleg a Real Madrid Castillánál is számításba vett Rodrygoval 25 játékos tartozik a blancók első keretéhez, és 11 kölcsönjátékosa van a klubnak.

Az As azzal kezdi felsorolását, hogy bár a kölcsönben szereplők (Ödegaard, Hakimi, Ceballos, Kubo, Vallejo, Reguilón, Mayoral, Lunin, Óscar Rodriguez és Luca Zidane) közül sokak jövője bizonytalan (az As itt példaként Ceballost, vagy Reguilónt hozta fel – a szerk.), az olyan remek formába lendülő, valósággal kivirágzó madridi fiatalok, mint Martin Ödegaard, vagy Achraf Hakimi visszatérése szinte borítékolható.

A visszatérő, az első csapatnál meg is ragadó fiatalok mellett pedig vélhetően új érkező(k) is lesz(nek) azért a blancóknál – Felkészül Paul Pogba?.

Ráadásul, azért a “király gárdát” is megviselik majd a koronavírus-járvány gazdasági következményei, ahhoz, hogy új játékosok érkezzenek a Bernabéuba, a meglévőek közül biztosan távozniuk kell futballistáknak.

Az As szerint Gareth Bale, James Rodriguez, Mariano Díaz vagy Lucas Vázquez maradása az óriási meglepetés kategóriába tartozna; de a madridi sportlap listáján találni olyan bizonytalan helyzetű játékosokat is, akiknek elévülhetetlen érdemeik voltak a közelmúlt sikereiben (Modric, Marcelo); be nem vált igazolásokat (Jovic, Brahim Diaz); vagy mindig számításba vehető peremembereket (Nacho) is.

Egy biztos, érdekes, és mozgalmas következő átigazolási ablak vár a Real Madridra.