Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea védőjével erősítene az Atlético Madrid – sajtóhír

A Matracosok a londoni Kékek játékosát szeretnék megszerezni a nyár folyamán keretük stabilizálására.


Az Atlético Madrid a Chelsea spanyol balhátvédjével, Marcos Alonsóval erősítene a következi átigazolási időszakban, a Don Balon értesülései szerint.

A Premier League csapatnál folyamatosan napirenden van egy új balszélső védő szerződtetése, valamint az is, hogy ezt Emerson Palmieri és Marcos Alonso eladásából fedeznék. Ennek következtében szabad az út a spanyol együttes részére, aki már az elmúlt nyáron is érdeklődött iránta, ugyanis Diego Simeone mesternek tetszik a 29 éves bekk játéka, ami az argentin tréner szerint beleillik a Matracosok taktikájába.

A 3-szoros spanyol válogatott hátvéd jelenlegi piaci értékét 25 millió euróra becsülik, a Chelsea pedig nagyjából ennyit is szeretne érte kapni. A madridi gárda pedig szívesen kifizetné érte, mivel szüksége van egy balhátvédre Renan Lodi mellett, ugyanis a brazilnak nincs a posztra jelenleg cseréje, így szinte egyedül vitte a hátán a szezont.

Alonso 2016-ban érkezett a londoni klubhoz nagy meglepetésre, a Chelsea 23 millió eurót fizetett érte a Fiorentinának. Az első három idényében meghatározó tagja volt a csapatnak, azonban az idei idényben Frank Lampard irányítása alatt csereemberré lett, ezért ő maga is továbbállna. A Kékek színeiben minden versenysorozatot figyelembe véve 140 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 22 gólt és 17 gólpasszt jegyzett.