Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CR7 ezt az álomautót rendelte magának!

A Juventus sztárja a fizetésének egy részéről való lemondása ellenére kifogástalan anyagi helyzetben van, Cristiano Ronaldónak ugyanis még a karantén ellenére is van kedve költekezni…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Just as the EB110 was in its day, Centodieci is just as extreme and sporty for its time. Unique, elegant, incomparable. #BUGATTI #Centodieci #BUGATTICentodieci #EB110 #BUGATTI110ans

BUGATTI (@bugatti) által megosztott bejegyzés,

A német AutoBild információi szerint Cristiano Ronaldo már megrendelte legújabb autóját, nem mást, mint egy Bugatti Centodieci járgányt, melyből a gyártó összesen tíz darabot készített.

“A Centodiecivel az EB110 előtt tisztelgünk, mely a 90-es években készült, és gazdag történetünk hasznos tagja volt. Ez a modell repítette vissza 1956 után a Bugattit az autóipar csúcsára. Büszkék vagyunk a történelmünkre, ezért a Centodiecivel ezt a kivételes típust szeretnénk újra bemutatni a nagyközönségnek” – mondta Stephan Winkelmann vezérigazgató a típusról.

A Bugatti Centodieci értéke nagyjából 9.5 millió euró, vagyis 3.3 milliárd forintnak megfelelő összeg. A hatszoros Aranylabdás klasszis a márka szerelmesének számít, hiszen ez a példány már a harmadik Bugatti lesz a portugál világklasszis garázsában.