Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végigbulizta az éjszakát, majd összetörte autóját az MU kiszemeltje

A Premier League-ben szereplő Aston Villa középpályása, Jack Grealish összetörte autóját, miután parkoló kocsik közé hajtott egy buli után.

 

Jack Grealish egy 80 ezer fontos Range Rovert vezetett, amikor három parkoló autóba hajtott, miután vélhetően hazafelé indult egy egész éjszakás buliból hétfő reggel. A szomszédok – akik szemtanúnak számítanak az ügyben – azt állították, hogy Grealish egész este szórakozott a barátaival, a zene szinte elviselhetetlenül hangos volt. A fiatal támadó középpályás egy 30 és egy 20 ezer fontos Mercedest is megrongált, állítása szerint a károkat mindenképp megtéríti.

Az Aston Villa játékosa a szemtanúk beszámolója szerint minél hamarabb szeretett volna hazamenni a helyszínről, nem igazán akart válaszolni a rendőrök kérdéseire, valamint kényelmetlenül érezte magát. Ez utóbbi állítás igaz is lehet, hiszen Grealish néhány órával korábban posztolt egy videót a hivatalos Twitter-oldalán, amelyben arra buzdít, hogy mindenki maradjon otthon a koronavírus-járvány miatt. Egyelőre nem tudni, mi lesz a fiatal tehetség sorsa, de nem lenne meglepő, ha az Aston Villa megbüntetné Grealisht a felelőtlen viselkedése miatt.