Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dárdai Pál újra a Hertha együttesénél vállal munkát

A magyar válogatottat is trenírozó szakember rengeteg ajánlatot kapott, azonban kitart volt klubja mellett.


Dárdai Pál visszatér a következő idénytől a Hertha BSC labdarúgócsapatához, azonban ezúttal nem a felnőtt csapatot fogja irányítani, hanem az utánpótlásban vállal munkát. A német fővárosi gárda vezérigazgatója, Michael Preetz jelentette be, hogy megállapodtak a magyar szakemberrel, azonban még egyelőre nem tudni melyik korosztályt fogja irányítani.

Normális esetben már áprilisban eldöntjük, melyik edző melyik együttest fogja majd irányítani, de a koronavírus-járvány miatt most minden más a háttérbe szorul”mondta a berlini klub ügyvezetője, Preetz.

Dárdai 2012-ben kapott állást a Herha utánpótlásában, majd 2015-ben kinevezték a felnőttcsapat élére. Az első számú együttest 2019-ig irányította, a legsikeresebb idényében a 6. helyig vezette a csapatot, így indulhattak az Európa-ligában. Emellett irányította magyar válogatottat is ideiglenes megbízottként. Dárdai a napokban elmondta, hogy amióta távozott a csapattól nagyon sok megkeresést kapott és elképesztő fizetésért vállalhatott volna munkát.

“Háromhetente kapok ajánlatot, néha erkölcstelenül sok pénzt kínálnak, de vannak nagyon korrekt ajánlatok is” – fogalmazott Dárdai Pál.