Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Ronaldo fizetésének a harmadát kéri az angol csillag!

Ma már beszámoltunk a Juventus sportigazgatójának, Fabio Paraticinak az elképesztő listájáról, amelyen a kinézett célszemélyek szerepelnek. A négyesből a legértékesebbnek Harry Kane esetleges megszerzése tűnik a legnehezebb és anyagilag leginkább megterhelőnek.

Az olasz sajtó nagyon jól értesültnek tűnik. Állítólag a Juventus illetékesei mindent meg fognak tenni azért, hogy Harry Kane legyen a kezdőcsapat legfontosabb tagja. Úgy tudjuk, hogy a torinóiak végre szeretnének egy pályája csúcsán lévő, gólerős csatárt is a keretben látni.

A Juve kívánságával nincs is különösebben nagy probléma, ám korántsem elhanyagolható tény Harry Kane kivásárlási ára. Továbbá a 26 éves angol válogatott támadó komoly fizetési igénye.

A Spurs legnagyobb sztárját ugyanis még a Transfermarkt.de is 150 millió eurós árral címkézi, aminél akár többet is követelhetnek érte a londoniak. Arról nem is beszélve, hogy a pletykák szerint Kane 12 millió eurós alapfizetést kíván magának. Ezzel a bérrel pedig a Serie A második legjobban kereső futballistája lehetne. Bár Cristiano Ronaldo 31 milliójától még így is messze lemaradna…