Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar mást választott a Barcelona helyett

A minap még a strandon szórakozott a járvány ellenére, most pedig már további karrierjéről tett elhatározást a brazilok meg nem értett zsenije…

A jelenleg a PSG csapatának alkalmazásában álló Neymar kétségkívül belefásult abba, hogy a párizsiakat fűzze az elengedéséről, a Barcelona vezetőségét pedig visszafogadásáról győzködje, így visszatérés és maradás helyett a brazil sztár új pálya mellett határozta el magát.

A 28 esztendős brazil csillag úgy gondolta, hogy ha már majd’ egy hónapja áll a futballvilág, és ilyen jól megvan a játék nélkül, akkor végre befejezi labdarúgó karrierjét, és inkább az oly régóta vágyott színészi pályán próbálja ki magát. Saját bevallása szerint Neymar belefáradt abba, hogy hónapok óta sérültnek tettesse magát a PSG vezetése előtt: egyáltalán nem motiválják már őt a szürke francia bajnokik, kizárólag a BL-mérkőzéseken szeretett pályára lépni, ahol sokan figyelhették alakításait.

Mostantól mindezt a filmvásznon teheti meg: “úgy érzem, képes vagyok rá, hogy akár brazil szappanoperákban, akár egy-egy hollywoodi filmben megálljam a helyem. Erre készültem egész életemben, ezért gyakoroltam annyit a színészetet a futballpályán is.”

A rossz nyelvek szerint Neymar egyszerűen belátta, hogy az Oscar-díjra nagyobb esélye lehet, mint az Aranylabdára bármikor is volt.

(Természetesen ebből az egészből egy szó sem igaz, kizárólag április 1-je alkalmából szerettünk volna egy kicsit mosolyt csalni olvasóink arcára a mostani, szomorú helyzetben.)