Legendák Viadala

Tovább halasztják az Eb-pótselejtezőket – HIVATALOS

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2020 április 1. 17:43

A nemzetközi labdarúgó-szövetség (UEFA) szerda délután további halasztásokat jelentett be a nemzetközi válogatott-mérkőzésekre vonatkozóan…

Júniusra vonatkozólag is minden nemzetközi válogatott-mérkőzést törölt az UEFA, vagyis a magyar válogatott Nemzetek Ligája playoff-mérkőzéseire ekkor sem kerülhet sor, hanem csak még későbbi időpontban.

A közlemény értelmében a nemzetközi férfi, mind a nemzetközi női versenyeket és mérkőzéseket határozatlan időre elhalasztják. A döntés az UEFA összes versenysorozatára vonatkozik, így a felnőttcsapatok mellett az utánpótlás tornákat, illetve a futsal Bajnokok Ligája döntőjét sem rendezik meg az eredetileg tervezett májusi, illetve júniusi időpontokban.

A magyar válogatott eredetileg március 26-án Bulgária vendége lett volna Szófiában, majd a párharc győztese öt nappal később az izlandi–román összecsapás nyertesét fogadta volna, immár az Eb-részvételért. Március 13-án a találkozók időpontját június 4-ére és 9-re módosították, de most ezt a dátumot is későbbre halasztották a kialakult helyzetre való tekintettel.