Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca meghatározta mellőzöttje árát – sajtóhír

Spanyol lapinformációk szerint a Barcelona vezetősége végleg elhatározta magát rutinos középpályás eladása mellett…

A Marca információi szerint a Barcelona együttese készen áll eladni Ivan Rakiticset a csapattól annak a klubnak, amelyik legalább 20 millió eurót fizet a világbajnoki ezüstérmes középpályás szolgálataiért cserébe.

A világsajtó az elmúlt hetekben többek közt a Sevilla, az Atlético Madrid, a Juventus, az Inter és a Manchester United megalapozott érdeklődéséről számolt be a horvát középpályás iránt.

Rakitic 2014-ben igazolt a Sevillától a Blaugranához, melynek éveken át meghatározó tagja volt, és már közel 300 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat szerelésében, új szerződést azonban úgy tűnik, hogy mégsem szeretnének már kötni vele, és nyáron sor kerülhet az elválásra.

A 31 esztendős horvát középpályás távozásával kapcsolatban már hónapok óta felröppentek a hírek, ráadásul az idei szezonban látványosan kevesebb lehetőséghez jutott, és amennyiben nem kerül meghosszabbításra jövő nyáron lejáró szerződése, akkor valóban kénytelen lesz a távozás mezejére lépni. Rakitictől rendkívül szimpatikus húzás lenne, ha a sztárcsapatok helyett inkább korábbi klubjához, a Sevillához térne vissza, melynél annak idején három és fél szezont töltött és Európa-ligát is nyert.