A Manchester United figyeli a PSG játékosát – sajtóhír

Sz.Patrik
Sz.Patrik
újságíró, 2020 április 2. 13:00

A Vörös Ördögök árgus szemekkel figyelik a Ligue 1 címvédőjének hátvédjét, aki ingyen megkaparintható lesz a nyár folyamán.


A Manchester United folyamatosan figyeli a Paris Saint-Germain jobboldali védőjének, Thomas Meuniernek a helyzetét, angol és francia sajtóinformációk szerint. A belga világbajnoki bronzérmes játékos szabadon igazolható lesz a következő átigazolási időszakban, ennek következtében nagyon jól járhatna vele a manchesteri gárda.

A 28 éves szélső védő 2016-ban érkezett a francia fővárosba a Club Brugge csapatától 6 millió euróért, azóta pedig szépen folyamatosan a kezdőcsapat oszlopos tagjává nőtte ki magát. Emellett az egyik legjobb igazolásnak titulálták, ugyanis aprópénzért sikerült őt megszerezni a többiekhez képest, mégis kiváló teljesítménnyel rukkolt elő hétről-hétre. Jelenlegi piaci értékét 30 millió euróra becsülik.

A PSG színeiben minden versenysorozatot figyelembe véve 128 mérkőzésen kapott lehetőséget a 40-szeres belga válogatott hátvéd, amelyeken 13 gólt és 21 gólpasszt jegyzett védő létére.

Azonban a Manchester Unitednak folyamatosan résen kell lennie, hiszen a Borussia Drotmund is szeretné őt szerződtetni, de az AC Milan is szívesen tudná a soraiban Meuniert.