Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: már nem Sané a Bayern első számú kiszemeltje – sajtóhír

A német élvonalbeli bajnokságban szereplő Bayern München az eddigiekhez képest kevésbé magabiztos Leroy Sané megszerzését illetően, ezért Timo Werner a bajorok legújabb jelöltje a támadó harmad megerősítésére – legalábbis a Kicker értesülései szerint.

Az RB Leipzig játékosa mellett szól, hogy nemcsak a szélen, hanem középcsatárként is bevethető. A 24 esztendős futballista tavaly nyáron közel állt a bajorokhoz, akkor azonban elsősorban Hasan Salihamidzic sportigazgató döntése miatt meghiúsult az üzlet. Idén állítólag Hansi Flick vezetőedző és Oliver Kahn sportvezető is ragaszkodik Werner Münchenbe csábításához.

A Manchester City színeiben futballozó Sané játékjogáról a hírek szerint azért mondott le a Bundesliga rekordbajnoka, mert nincsenek megelégedve a labdarúgó hozzáállásával, ráadásul az angol klubbal is nehezen jutnak dűlőre.

Sané az idei szezonban csupán a Community Shield összecsapásán lépett pályára, akkor ugyanis hosszútávú sérülést szenvedett – ezzel szemben Werner 36 találkozón 27 gólt és 12 előkészítést jegyzett minden sorozatot figyelembe véve.