Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazájába térhet vissza a Manchester City legendája – sajtóhír

Jelentős átalakuláson mehet keresztül a nemzetközi kupaszereplésből két évre kizárt Manchester City alakulata, egyre több helyen merül fel a klubot majd’ egy évtizede erősítő argentin ikon távozása is…

A TyC Sports beszámolói szerint nevelőcsapata, az argentin Independiente együttese is szívesen látná újra soraiban Sergio Agüerót, akit mostanság a Manchester City Bajnokok Ligájából való kizárását követően több európai topcsapattal hoztak hírbe.

A “Rojo” nemrégiben kinevezett vezetőedzője, Lucas Pusineri bízik benne, hogy a klub saját nevelésű csillaga egy napon még vissza fog térni az egyesülethez, melyben kétségkívül komoly szerepe lehet az Independiente vezetőségébe a közelmúltban visszatérő világbajnok legenda, Jorge Burruchaga ráhatásának is.

Agüero annak idején, 2006-ban távozott Európába, öt éven át erősítette az Atlético Madrid gárdáját, 2011 óta pedig a City alkalmazásában áll, ahol minden sorozatot figyelembe véve 368 mérkőzésen 254 gólt szerzett a klub színeiben, és közben az angol bajnokság (Premier League) valaha volt legjobbjai közé emelkedett. A kétszeres U20-as világbajnok Agüero a Cityben négy bajnoki címet és egy FA-kupát nyert.

A korábbi híresztelések szerint leigazolása iránt volt csapata, az Atlético is fogékony lenne, míg Lionel Messi hívására a Barcelona is reális opciónak tűnhet számára.