Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékost adhat kiszemeltjéért a Barcelona – sajtóhír

Nemzetközi sajtóértesülések szerint a Barcelona egy komoly horderejű játékoscserét hajthat végre a PSG csapatával, melyben eladásra szánt támadóját a régi kiszemeltre válthatják a katalán óriás…

A Sky Sports információi szerint a Barcelona vezetősége készen áll arra, hogy a nyári átigazolási időszakban Antoine Griezmann játékjogát a Paris Saint-Germain gárdájához küldje a régóta vágyott Neymar szolgálataiért cserébe.

Az elmúlt hetekben a katalán sajtó arról számolt be, hogy a Barca mindenképpen el szeretné adni a világbajnok támadót, mert nem elégedettek vele, és azok után, hogy múlt nyáron 120 millió eurót fizettek érte a rivális Atlético Madridnak, idén 100 millió euró ellenében is túladnának rajta. Griezmann képtelen volt akkora vezetőszerepet betölteni a katalánoknál, mint korábban tette a fővárosi egylet színeiben. Természetesen ez azért törvényszerű volt, de a jelek szerint korántsem makulátlan a közös munka a vezetőség és a játékos közt, ezzel együtt is jókora meglepetésnek számítana, ha egy év után máris túladnának rajta.

Griezmann első barcelonai idényében a szünetig 26 spanyol bajnoki mérkőzésen nyolcszor tudott eredményes lenni, minden sorozatot beleszámítva pedig 14 találatnál jár 37 fellépésről.

Nyílt titok, hogy a PSG érdeklődik a francia csatár iránt, az pedig teljesen nyilvánvaló, hogy a Barcelona vissza akarja szerezni Neymart, hiszen már az elmúlt két transzfer-időszakban is tárgyaltak a visszaszerzésének kondícióiról, mindeddig sikertelenül, de az új helyzet meghozhatja a katalánok által várva várt áttörést…