Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Maradhat a Real biztos távozónak vélt játékosa – sajtóhír

Váratlan fordulat történhet a Real Madrid háza táján a legfrissebb spanyol sajtóértesülések szerint…

Az AS aktuális beszámolója szerint a korábbi híresztelésekkel ellentétben Luka Modric mégsem hagyja el idén nyáron a Real Madrid csapatát, hanem kitölti a 2020-2021-es szezon végéig érvényes szerződését a klubnál.

A 2018-as Aranylabdás Modric 2012 óta a “királyi gárda” alkalmazásában áll, ám a két évvel ezelőtti kiváló teljesítménye óta kétségkívül már gyengébben muzsikált, ám hiába gondolták sokan eddig úgy, hogy szép lassan háttérbe fog szorulni a csapatnál, a spanyol bajnokság (La Liga) 2019-2020-as szezonban még mindig a “blancók” meghatározó játékosai köré tartozik. A 34 esztendős középpályás korábban arról tájékoztatta Zinédine Zidane edzőt, hogy nem okozna számára problémát, ha a fiatalítás jegyében hátrébb kerülne a rangsorban, és a hírek szerint a továbbiakban is elfogadná ezt a szerepet.

Modric még 2012 nyarán igazolt a Real Madridhoz, eddig 333 tétmérkőzésen lépett pályára a fővárosi klub színeiben, és a csapatkapitány Sergio Ramos mellett még mindig igazi vezéregyéniségnek számít.