Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid valóban akarja a spanyol irányítót

A minap a lehető legbiztosabb forrásból erősítették meg, hogy az igencsak kapós spanyol játékmestert mindenképpen le szeretné igazolni a Real Madrid együttese a következő átigazolási időszak során…

A minap a Napoli kiváló középpályása, Fabián Ruíz ügynöke, Alvaro Torres egy interjúban erősítette meg, hogy a Real Madrid együttese megalapozott érdeklődést tanúsít a 24. születésnapját a mai napon ünneplő labdarúgó irányába:

“Igen, a Real Madrid valóban azok közé a csapatok közé tartozik, amelyek érdeklődnek iránta. Az elmúlt három évben Fabián kiválóan teljesített, így egyáltalán nem csoda, hogy topcsapatok kísérik figyelemmel a teljesítményét. Egyelőre semmi többet nem tudok elárulni, meglátjuk majd, hogy mi fog történni a nyáron.”

A spanyol karmester tavaly nyáron igazolt a Dél-olasz csapathoz a Real Betistől, miután a nápolyiak kifizették érte a szerződésében rögzített 30 millió eurós kivásárlási árat, majd ötéves megállapodást írattak alá vele, tehát még további négy éven át a klub alkalmazásában állhat. Az elmúlt időszakban a spanyol sajtó szerint a Barcelona és a Real Madrid egyaránt fontolóra vette a szerződtetését, de különböző beszámolók szerint a Bayern München és a Liverpool is megszerezné őt.

Ruíz az elmúlt szezonban 40 tétmérkőzésen lépett pályára a még Carlo Ancelotti által dirigált Napoli csapatában, megbízható teljesítménye révén pedig a 2019-ben a spanyol válogatottban is bemutatkozhatott már, az idei szezon derekán túl pedig már szintén 30 tétmeccs van a lábában.