Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntött vezetőedzője sorsáról a Bayern München – HIVATALOS

A pénteki napon meghozta végleges döntését előzőleg átmenetileg kinevezett vezetőedzőjével kapcsolatban a kényszerszünet alatt a német bajnokságot (Bundesliga) vezető Bayern München egyesülete…

A német rekordbajnok Bayern München csapata a pénteki napon hivatalos csatornáin keresztül tudatta, hogy az eredetileg az idény végéig kinevezett Hans-Dieter Flick megállapodását 2023-ig hosszabbították meg a vezetőedző posztján.

A hosszabbításról Karl-Heinz Rummenigge,a Bayern vezérigazgatója elárulta, az elmúlt napokban több a jövőről szóló beszélgetése is volt Flickkel, és az ezen elhangzottak kulcsfontosságúnak bizonyultak. A klubvezető hozzátette a tréner eddigi munkájával rendkívül elégedettek voltak, s úgy érzi, az egykori Bayern-játékos irányításával a hosszú távú célok elérésére is képes lehet a klub.

A korábban a német válogatott segédezőjeként dolgozó Flick nyáron csatlakozott a bajor klub szakmai stábjához, majd Niko Kovac menesztését követően november eleje óta irányítja a csapatot. Az 54 esztendős mester regnálása alatt a Bayern 16 bajnokijából 13-at megnyert egy döntetlen és két vereség mellett, miközben a Bajnokok Ligájában is tetemes előnyre tett szert a Chelsea elleni nyolcaddöntő-párharc első meccsén.