Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb csapat vinné az AC Milan mellőzött tehetségét – sajtóhír

Nemzetközi sajtóinformációk szerint a nyáron sikerülhet elpasszolni az AC Milan által már egy ideje eladásra szánt brazil tehetséget…

A portugál Noticias O Minuto értesülései szerint a bajnoki címvédő Benfica gárdája hajlandó lenne kifizetni az AC Milan vezetősége által meghatározott 28 millió eurós összeget a Rossoneri brazil játékosa, Lucas Paquetá megszerzése érdekében.

A korábban a PSG által kiszemelt 22 esztendős játékmester másfél évvel ezelőtt 35 millió euró ellenében igazolt a brazil Flamengo együttesétől a milánóiakhoz, ahová akkor még az a Leonardo szerződtette, aki jelenleg a PSG sportigazgatója. Bár korábban úgy tűnt, hogy az olasz klub nem szeretné kevesebbért eladni az egykor nagy reménységként igazolt fiatalt, megbarátkoztak a gondolattal, hogy lejjebb kell adniuk igényeiket.

Paquetá az idei szezonban hullámzó teljesítő AC Milan soraiban képtelen volt állandó játéklehetőséget követelni magának, az olasz bajnokság (Serie A) középmezőnyében veszteglő gárda színeiben 17 bajnokin jutott részfeladathoz, így noha hatalmas tehetségnek számít, valóban nem lenne meglepetés az esetleges továbbadása.