Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea már tárgyal a brazil sztárral

Pár napja írtunk már arról, hogy milyen nehéz helyzetben van a Barcelona, ha az egyik legértékesebb játékosának értékesítéséről van szó. Angol sajtóhírek szerint a Chelsea egyre komolyabb érdeklődőnek tűnik.

Philippe Coutinho karrierje megrekedt egy kissé, amióta elhagyta Liverpoolt. Arról már írtunk, hogy habár visszavágyik, a Pool nem kér a szerződtetéséből. Ugyanakkor a játékos szívesen szerződne vissza a Premier League-be – csak hát nem sok csapatnak van annyi pénze, hogy megszerezze őt. A Barcelona közel 120 millió eurót szeretne kapni érte, ami közel reménytelen elgondolásnak tűnik látva a brazil játékos hullámzó teljesítményét.

Az viszont egyértelmű, hogy több angol csapat is érdeklődik iránta: a Tottenham, a Manchester United, az Arsenal, vagy a Chelsea is gondolkodik a megszerzésén. A The Sun információi szerint pedig egyelőre utóbbi tűnik a legígéretesebb jelöltnek.

Ezt arra alapozzák, hogy információik szerint a Kékek már felvették a kapcsolatot a játékos ügynökével és gyakorlatilag “tárgyalásban vannak” Coutinho szerződtetéséért.

Erre várhatóan a rivális csapatok is reagálni fognak majd a következő napokban/hetekben. A Spurs még keresi az új karmesterét Eriksen távozása óta, ahogy a Manchester United is régóta figyeli Coutinhót. A licitháború tehát hamarosan megindulhat majd a PL leggazdagabb klubjai között.