Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus tárt karokkal várja a PSG-től távozó támadót – sajtóhír

Ahogyan arról tegnap beszámoltunk, a PSG-től a távozását kérte, mert ismét Olaszországban szeretne játszani a párizsiaknál jelenleg kölcsönben tartózkodó argentin támadó…

A Corriere della Serra értesülései szerint több sem kellett a Juventus vezetőségének, amely már tavaly nyáron is hosszasan udvarolt Mauro Icardinak, és a lap szerint az olasz rekordbajnok lehet a legfőbb favorit a különc argentin támadó következő klubjának, aki a minap az elengedését kérte a PSG vezetőségétől.

A 27 éves támadó múlt nyáron hosszas huzavona végén hat év után hagyta el az Intert, és kölcsönben került a francia bajnoki éllovashoz, ahol a hírek szerint elégedettek vele és marasztalták volna, ám az a jelek szerint argentin gólgyáros továbbra is az általa megszokott környezetben, Olaszországban szeretne inkább játszani.

Az Inter a bajnokságon kívülre akarta küldeni a tékozló támadót, és a PSG 80 millió euróért véglegesíthette volna a szezon végeztével, míg a milánóiak meghatározása értelmében olasz csapatnak 100 millió eurót kell fizetnie érte. Meglátjuk, hogy esetlegesen a mostani kényszerszünet miként fogja befolyásolni az anyagiakat, annyi bizonyos, hogy Icardi elég nagy port kavart maga körül az Internél, amelynek múlt nyáron távozás lett a vége, és a klub továbbra sem akarja visszafogadni őt. Az egyetlen lehetőség a Juventus ajánlata lehet számára, valamint állítólag még a Napoli érdeklődik iránta, de ő sokallják az érte kért összeget.

Icardi az idei szezon során 31 mérkőzésen 20 gólt szerzett: a Ligue 1-ben 12-szer, a BL-ben ötször, a Francia Ligakupán további három alkalommal volt eredményes a párizsi sztárcsapat színeiben.