Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ancelotti elhozná korábbi sztárjait a Real Madridból

Két kegyvesztett sztár is Angliába kerülhet hamarosan – legalábbis korábbi mesterük, Carlo Ancelotti csábítja őket Liverpoolba. Jól sülne el az üzlet?

Egy olyan üzlet van kibontakozóban, amivel szinte mindenki jól járna. Az Everton ugyanis szeretné megszerezni a Real Madrid két mellőzött csillagát, James Rodriguezt és Gareth Bale-t.

A Marca információi szerint Florentino Perez örömmel vesz minden megkeresést a két játékos kapcsán – nagyon szeretne már megszabadulni tőlük. Jamesnek ráadásul már csak egy év van hátra a szerződéséből, így az ő esetében különösen adja magát az eladás lehetősége. Az angol sajtó árakról egyelőre nem ír, de vélhetően meg tudna egyezni a két klub.

Mind a két játékos lényegében Ancelotti irányítása alatt volt a csúcson – akkor formájukat azóta sem tudták megközelíteni. Az olasz tréner pedig most szeretné ismét a csapatában tudni őket – a Bayernnél külön kérte is anno James leigazolását. A kolumbiai játékos Evertonhoz szerződése egy nagyon is valószínű forgatókönyvnek tűnik. Bale esete viszont egy fokkal nehezebb sztori.

A walesi szélső ugyanis köszöni szépen, jól elvan a Realnál. Nem zavarja hogy padozik, remekül keres, szép az idő és sokat golfozik. Ráadásul még két év van a szerződéséből, így nem feltétlenül akarja minden áron megakasztani a spanyol vakációját. Ugyanakkor arról is olvasni, hogy az Everton tulajdonosa, Farhad Moshiri elég komoly fizetéssel próbálja meggyőzni, hogy térjen vissza a Premier League-be. Hogy az mennyire fogja érdekelni Bale-t, az már egy másik kérdés.