Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Három olasz klub akarja a Chelsea játékosát – sajtóhír

Nemzetközi sajtóhírek szerint legalább három különböző olasz csapat is szívesen vinné nyáron a Chelsea olasz válogatott bekkjét…

Több olasz és angol lap is arról írt a napokban, hogy a Chelsea tulajdonában lévő balhátvédet, Emerson Palmierit az olasz bajnokság (Serie A) élcsapatai közül a Juventus, az Inter és a Napoli egyaránt szívesen látná soraiban.

A Brazíliában született, de már ötszörös olasz válogatott védő 2018 januárjában csatlakozott a Chelsea-hez, amely 20+9 millió eurót utalt át érte az AS Romának. A 25 éves bekk szerződése 2022-ig köti a Stamford Bridge-re, de a korábbi híresztelések szerint a londoni “Kékek” szeretnének hosszabbítani vele, hogy távol tartsák tőle az érdeklődőket.

Emerson az elmúlt idény során sérülésektől tarkítva, 27 tétmérkőzésen lépett pályára az Európa-liga-győztes Chelsea színeiben, míg a jelenleg kényszerszünetét töltő idényben eddig csupán 18 pályára lépés jutott neki, így Lampard idejében már korántsem számít akkora alapembernek, mint korábban volt a csapatnál.