Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juve: Douglas Costát is odaadnák a City csatáráért

Komoly lépésekre szánta el magát a Juventus az olasz sajtó szerint, ugyanis készek az egyik legveszélyesebb támadójukat is beáldozni a Manchester City braziljáért.

Arról számolt be az olasz Calciomercato, hogy a Juventus a legközelebbi átigazolási időszakban minden követ megmozgat majd Gabriel Jesus megszerzése érdekében. És mivel jelen állás szerint a City egy darabig nem szerepelhet majd a Bajnokok Ligájában, lehet is esélyük a brazil játékos megszerzésére.

Ráadásul annyira eltökéltek, hogy készek bevonni az üzletbe Douglas Costát is. A szélső elképesztően gyors és veszélyes – ennek ellenére meglepően kevés szerephez jut Torinóban. Ugyanakkor Costa szerepelt már Guardiola kezei alatt a Bayern Münchennél és a katalán tréner meg is próbálta korábban Manchesterbe csábítani őt a Juventustól – ami akkor nem jött össze.

Most itt a nagy lehetőség, ugyanakkor várhatóan ez nem csak egy egyszerű csere lesz. A Juvénak valamennyi pénzt is adnia kell majd Douglas Costa mellett, ha szeretné megszerezni Gabriel Jesust.