Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Élcsapatok vinnék az egyik legnagyobb madridi tehetséget! – Sajtóhír

Sajtóhírek szerint a Real Madrid akadémiájának egyik legfényesebb csillagára, César Gelabertre szemet vetettek Európa élcsapatai.

A 19 esztendős tehetség 2015 nyara óta pallérozódik a spanyol fővárosban, ekkor igazolták a Hércules együttesétől.

Gelabert azóta annak legjobb rendje és módja szerint végigjárta a korosztályos csapatokat, mi több az egyik legkiemelkedőbb tehetségű játékosnak tartják.

A támadó középpályásként futballozó fiatal bár nagy értéke a Realnak, és Zinedine Zidane is felfigyelt már rá, szerződése 2021 nyarán lejár a blancóknál. Ez az egyik legfőbb oka annak, hogy több kérő és jelezte, szívesen szerződtetné a spanyol utánpótlás válogatott játékost.

A legkitartóbb érdeklődőnek a Borussia Dortmund tűnik; de Mikel Arteta, az Arsenal menedzsere is felfigyelt már honfitársára, mi több, Arteta személyesen is megnézte Gelabertet míg a Real korosztályos együttese Angliában a Chelsea és Tottenham csapataival mérkőzött. A madridi sajtóban egyébként még az Olympique Lyon megkereséséről is hallani.

A blancók szempontból félő, hogy a mértékadó trasnfermarkt.de által jelenleg 500.000 euróra taksált tehetséget a lejáró szerződés miatt elveszíti a klub – Persze ahogyan az As című helyi sportnapilap fogalmaz, Gelabert döntésén is sok múlik a jövőt illetően.