Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli lecsapna a Barcelona hátvédjére – sajtóhír

Katalán sajtóinformációk szerint már akad is egy komoly érdeklődő a Barcelona által eladósorba helyezett hátvéd iránt…

A katalán Sport nevű lap beszámolója szerint a Napoli komoly érdeklődést tanúsít a Barcelona csapata által a nyári átigazolási időszakban eladásra szánt Junior Firpo játékjoga iránt, és készen állnak tárgyalásokat kezdeményezni a katalán klub vezetőségével a fiatal hátvéd megszerzéséről.

A 23 éves dominikai származású hátvéd az előző másfél évben 43 tétmérkőzést játszott a Betis színeiben, és a 2018-2019-es idényben nyújtott teljesítményének köszönhetően sokan a spanyol bajnokság (La Liga) legjobb fiatal védői között kezdték el emlegetni, így a Barca múlt nyáron 18+12 millió euró ellenében csapott le a játékjogára. Firpo a Blaugrana színeiben 12 bajnokin egy gólt szerzett a jelenleg szünetelő szezon eddig eltelt szakaszában, azonban az eddigi hírek szerint a katalán óriás készen áll feláldozni őt annak érdekében, hogy legyen pénze a nagyobb kiszemeltekre.

A nápolyiak védelme jelentősen átalakulhat a nyáron, hiszen állítólag Kalidou Koulibaly eladására készülnek, így szükség lesz az utánpótlásra a hátsó alakzatban.