Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal egy skót szabadügynökkel erősíthet

Az Arsenal szeretné megerősíteni a keretét és több sztárjátékossal is hírbe hozták már a londoni klubot – ugyanakkor úgy néz ki, kevésbé felkapott nevek is képben vannak.

Július elsején lejár a szerződése, így szabadon igazolhatóvá válik Ryan Fraser. A Bournemouth 26 éves balszélsője csapatának egyik legjobbja volt az elmúlt években: tavaly csak Eden Hazard tudott nála több gólpasszt kiosztani. Idén viszont visszafogottabb volt és csak egyszer talált be, négy alkalommal pedig előkészített. A formahanyatlás ellenére azonban nagy iránta az érdeklődés – jelenleg az Arsenal tűnik befutónak vele kapcsolatban.

A TEAMtalk információi szerint az Ágyúsok már régóta figyelik őt és Fraser remekül beleillene az átigazolási tervekbe (tekintve hogy nem kell érte átigazolási díjat fizetni és nem különösen nagy a játékos fizetési igénye sem). Ez már csak azért is fontos tényező, mert az Arsenalnak így is sok szélsője van, ráadásul olyan nevekkel is hírbe hozták már őket az elmúlt napokban, mint a Chelsea-vel hosszabbítani készülő Willian, vagy a Manchester Unitedtől távolodő Lingard. Fraser egy gazdaságos megoldás lenne egy nem igazán hiányposzton.