Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Inter mégiscsak túladna egyik legjobbján – sajtóhír

Az olasz gárdánál meggondolták magukat a támadóval kapcsolatban, most mégiscsak eladnák őt egy megfelelő ajánlat esetén, a CalcioMercato értesülései szerint.


Mint arról a napokban mi is beszámoltunk, az Inter elnöke, Steven Zhang kijelentette, hogy egyik legígéretesebb játékosa, Lautaro Martínez nem eladó, csak egyetlen esetben válna meg tőle, az pedig az, ha a csatár maga kéri, hogy távozhasson.

Ez most azonban megváltozott, ugyanis, mint minden csapatot, úgy a Kék-feketéket is jelentősen meggyengíti a koronavírus-járvány miatti gazdasági válság anyagilag, ennek következtében egy megfelelő ajánlatért távozhat a 22 éves argentin támadó.

Lautaro legfőbb kérője az FC Barcelona, ahol nyáron minden követ megmozgatnak majd az ő megszerzéséért, hiszen a katalán klub ikonja, Lionel Messi maga kérte, hogy szerződtessék honfitársát, mivel szerinte az egyik legígéretesebb jövő előtt álló labdarúgó az Inter játékosa.

A hírek szerint az olasz klubvezetés a nehéz pénzügyi helyzetben 111 millió euró helyett immár 80 millióért is kész elengedni a 17-szeres argentin válogatott játékost.