Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét elkapta a koronavírust a Juventus sztárfocistája

Ahogyan arról két hete beszámoltunk, a Juventus kiváló labdarúgójának pozitív lett a koronavírus-tesztje, majd a karantén lejárta után ismét pozitív tesztet produkált…

Paulo Dybala barátnője, az argentin énekesnő, Oriana Sabatini erősítette meg a közösségi médiában, hogy a Juventus csatára két héttel az előző tesztjét követően ismét pozitív koronavírus-tesztet produkált, vagyis hiába épült fel a betegségből, érezte magát egyre erősebbnek, és volt negatív tesztje is, újra megfertőződött a vírussal.

Az olasz rekordbajnok alkalmazásában már az ötödik szezonját töltő 26 éves támadó az idei bajnoki szezonban 7 találatot szerzett, miután Maurizio Sarri irányítása alatt ismét visszanyerte korábbi kezdőhelyét a csapatában.

Az olasz első osztályban már 16. játékos betegedett meg a vírussal: a Sampdoria hét betege mellett eddig a Juventus és a Fiorentina csapatából három-három, míg az AC Milan és a Hellas Verona keretéből egy-egy fertőzöttet diagnosztizáltak.

Olaszországban az egy hónapja tartó járványban már 15 362 halálesetet regisztráltak, és összesen csaknem 125 ezren kapták el a betegséget.