Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországban köthet ki a Dortmund világbajnoka – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint az olasz bajnokság (Serie A) két nagynevű csapat is szívesen látná soraiban a Borussia Dortmundot elhagyni készülő támadót…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portálja szerint Mario Götze várhatóan Olaszországban fogja folytatni pályafutását, miután a Borussia Dortmund csapatánál többé számításba nem vett játékos iránt az AC Milan és az AS Roma egyaránt komolyan érdeklődik.

A még mindig csak 27 éves támadó/középpályás szerződése nyáron fog lejárni, és a tervek szerint a BVB nem fogja meghosszabbítani, Götze pedig az eddigi információk szerint légiósként próbálná ki magát, mintsem egy kisebb német csapathoz igazoljon, így kapóra jöhet számára mindkét olasz gárda érdeklődése.

A 2014-es világbajnoki döntő hosszabbításában győztes gólt szerző játékos három Bayern Münchennél eltöltött szezont követően immár negyedik éve áll ismét a sárga-feketék alkalmazásában, azonban rendszerint sérülések és formahanyatlások kísérik karrierjét. A 2018-2019-es szezonban szerzett hét találata sem volt éppen veretes teljesítmény, az aktuálisan futó évadban pedig mindössze háromszor tudott eredményes lenni, kezdőhelyét pedig végképp elvesztette fiatalabb csapattársaival szemben.

Alighanem az újraindulást követően Olaszország lehet az a hely számára, ahol Götze még újjászülethet, és bizonyíthatja, hogy nem veszett el végleg a süllyesztőben…