Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Topligába szerződhet a Rangers gólgyárosa

A kolumbiai válogatott fiatal támadója már letette a névjegyét Skóciában, így a klub most jó pénzért megválhat tőle. Várhatóan a La Liga, vagy a Premier League lehet neki a célállomás.

2017-ben óriásit húzott a Rangers, amikor 1,2 millió euróért leigazoltál Alfredo Morelost a HJK Helsinkitől. A fiatal kolumbiai csatártól talán senki sem várt csodát, de a helyzet az, hogy már évek óta a klub legnagyobb értékének számít. Most érkezett el az idő, hogy nagyot kaszáljanak rajta.

A jelenleg folyó szezonban (minden sorozatot figyelembe véve) 29 találatnál jár, 6-szoros válogatott – egyszerűen kinőtte már a skót ligát. A Transfermarkt 15 millióra becsüli a piaci értékét, de ennél jóval többe fog majd kerülni: a Goal információi szerint Steven Gerrard legalább 40 millióért szeretné majd értékesíteni.

Az érdeklődők között olyan csapatokat találunk, mint a Sevilla, a Valencia, az Atletico Madrid, vagy az Inter. De Angliából is figyeli Morelost az Aston Villa, a Crystal Palace, vagy a Leicester City.

Sajtóhírek szerint a Rangersnél már az utódját keresik: képben van Rhian Brewster (Swansea), Mohamed Buya Turay (Sint Truiden), Adrian Grbic (Clermon Foot), Josh Maja (FC Girondins) és Lawrence Shankland (Dundee United) is.