Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus ászát viheti a Real Madrid – sajtóhír

Nem sikerült eddig a legjobban a fiatal hátvéd első idénye a Juventusnál, a világsajtóban pedig máris a távozásáról cikkeznek, a Real Madrid tárt karokkal várná…

Az ABC információi szerint a Real Madrid együttese szívesen versenyre kelne Matthijs de Ligt szolgálataiért, amennyiben a tehetséges holland hátvéd valóban a Juventus elhagyása mellett döntene. Több forrás szerint a játékos hírhedt ügynöke, Mino Raiola felettébb támogatná védence Realhoz való szerződését.

A még mindig csak 20 éves védő fiatal kora ellenére 2016 óta kirobbanthatatlan alapembere az Ajax csapatának, sokan akár a következő évtizedek meghatározó hátvédjének tartották őt. Számtalan érdeklődő közül végül a Juventust választotta tavaly nyáron, amely 85.5 millió euró ellenében igazolt le őt az amszterdamiaktól.

De Ligt a zebramezesek színeiben a kezdeti nehézségek ellenére 27 tétmérkőzésen két gólt szerzett és fel tudta venni az olasz bajnokság (Serie A) ritmusát, de a jelek szerint mégsem érzi magát tökéletesen a torinóiaknál. Amennyiben ha ügynöke sokat duruzsol a fülébe tovább milliókról, könnyen lehet, hogy engedni fogja rábeszélni magát a Real ajánlatára. A spanyol sajtóhírek szerint Sergio Ramos méltó utódját látja a 23-szoros válogatott holland tehetségben.