Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Casillas egy Clásico-legendák jótékonysági mérkőzést tervez

A Real Madrid korábbi kapusa, Iker Casillas egy El Clásico-legendák mérkőzést tervez, ha véget érnek a koronavírus járvány miatti intézkedések. 

Iker Casillas idén vonult vissza a profi labdarúgástól, miután szívrohama után már nem tudott visszatérni a pályára, és ezért inkább a spanyol szövetség elnöki posztjáért indult el.

A korábbi Real Madrid-kapus most Twitteren javasolta azt, hogy ha véget ér a koronavírus-járvány, rendezni kellene egy jótékonysági mérkőzést, amelyen a Real Madrid és a Barcelona legendái lépnének pályára egy különleges El Clásicón. Az egész abból indult, amikor Andrés Iniesta válaszolt egy Twitterre posztolt Xavi-videóra:

“Xavi játékát öröm volt nézni. Főleg, hogy mindennap öt méterre voltál tőle.”

Itt csatlakozott be Carles Puyol, hogy ő hogyan látta akkoriban ezeket a dolgokat, amikor még együtt játszottak a Barcelonában. Ezt követően Casillas szállt be a beszélgetésbe, és ekkor javasolta a mérkőzést.

“Vicces, mert nagyon sokszor játszottam ellenetek, és persze veletek is. Volt ott egy kicsit minden…de az ördögbe is! Amint vége ennek a rémálomnak, össze kell szedni az összes korábbi Real és Barca legendát egy különleges El Clasicóra. Természetesen egy jótékonysági mérkőzés keretein belül.”