Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Három angol klub is lecsapna a Valencia tehetségére – sajtóhír

A goal.com értesülései szerint három nagy Premier League csapat is lecsapna a Valencia 20 éves szélsőjére, Ferran Torresre.

A goal.com információi szerint három nagy angol klub is kiszemelte magának a Valencia fiatal tehetségét, Ferran Torrest. A 20 éves spanyol szélsőt a Liverpool, a Manchester City és a Manchester United is szívesen látná a sorai között, de állítólag a Juventus, az Atlético Madrid és az Ajax is figyeli.

Úgy tűnik, hogy Torres lehet a következő átigazolási időszak egyik nagy sztárja. Eddig csak a Borussia Dortmund érdeklődött iránta, ám ezt az érdeklődést így komolyra kell fordítaniuk, ha tényleg ők szeretnék leigazolni a játékost. A német klubnak azért is lenne szüksége a szélsőre, mert továbbra is kérdéses náluk Jadon Sancho jövője, akit szintén fél Európa meg akar szerezni.

Német sajtóértesülések szerint még a Bayern München is felfigyelt Torresre, akit akkor igazolnák le, ha nem jönne össze az üzlet a Manchester Cityvel Leroy Sané ügyében.

Torres jelenleg az egyik legértékesebb fiatal szélső a piacon. A jelenlegi szerződése 2021-ben jár le a Valenciánál, amiben egy 100 millió eurós kivásárlási ár szerepel.