Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozik a klubtól a Chelsea támadója

Egy kérdés lezárult, a Chelsea labdarúgója a minap maga erősítette meg, hogy elhagyja a londoni egyesületet…

A Chelsea lejáró szerződésű brazil légiósa, Willian a hétvégén elárulta a részleteket, hogy miért nem hosszabbítja meg megállapodását eddigi klubjával:

“A szerződés meghosszabbítását bonyolította az a tény, hogy a Chelsea kétéves megállapodást kínált, én viszont három évre szólót akartam. Ezért a tárgyalásoknak vége.”

A 31 esztendős szélső 2013 óta áll a Chelsea alkalmazásában, azóta pedig már több mint 300 tétmérkőzésen lépett pályára a londoni “Kékek” szerelésében, és az aktuálisan futó idényben is rendszeresen számoltak vele. Willian az idei szezonban hétszer volt eredményes 37 pályára lépése alatt, legjobb londoni idényében 13 találatig jutott, összességében pedig már 59 gólt jegyez a csapat színeiben.

Ennek ellenére az utóbbi átigazolási időszakokban rendre téma volt az esetleges klubváltása, amelyre eddig nem került sor, még a Barcelona komoly érdeklődése ellenére is maradt januárban a londoniaknál, azonban nyáron ingyen elhagyja a Stamford Bridge-et. A hírek szerint a katalánok mellett az Atlético Madrid, a Juventus és a PSG is szívesen látná soraiban a szélsőt.