Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Féltucat csapat akarja az AC Milan kiválóságát – sajtóhír

Egybehangzó olasz és spanyol sajtóhírek szerint számtalan európai topcsapat vetett szemet az AC Milan színeiben az olasz bajnokság (Serie A) egyik legjobb balhátvédjévé fejlődő játékosra…

Nemzetközi sajtóhírek szerint hatalmas érdeklődés rajzolódott ki az AC Milan színeiben az olasz bajnokság (Serie A) idei kiírásában nagyszerű teljesítményt nyújtó francia balhátvéd, Theo Hernández irányába.

A teljesség igénye nélkül többek közt olyan csapatok érdeklődéséről számolt be a világsajtó a napokban, mint a Barcelona, a Real Madrid, az Atlético Madrid, a Manchester United, a Manchester City és a Juventus vezetősége is árgus szemekkel figyeli a fiatal kora ellenére a Rossoneri meghatározó szerepet betöltő játékos idei fejlődését.

A 22 esztendős francia bekk tavaly nyáron 20 millió euró ellenében éppen a “királyi gárdától” került a milánóiakhoz, és az idei szezonban 25 tétmeccs alatt hátvéd létére hat gólt szerzett, és az egész évad során kifejezetten dinamikus játékot nyújtott csapata bal szárnyán, így egyáltalán nem meglepő a hatalmas kereslet iránta. Főleg hogy több csapatnál is hiánycikk keletkezett balhátvéd poszton, kevés manapság a fiatal, tehetséges futballista a posztra.

Hernández értéke így könnyen az egekbe szökhet, az olasz sajtó így is biztosra veszi, hogy az AC Milan 50 millió euró alatt semmiképpen sem tervezi az eladását.