Hihetetlen! Itt köthet ki a PSG támadója – sajtóhír

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2020 április 7. 09:00

Ahogyan arról a napokban beszámoltunk, a PSG-től a távozását kérte, mert ismét Olaszországban szeretne játszani a párizsiaknál jelenleg kölcsönben tartózkodó argentin támadó…

A Corriere dello Sport legfrissebb információi szerint az AC Milan gárdája is szívesen látná soraiban a visszatéréssel kacérkodó Mauro Icardit, aki mint köztudott, a városi rivális Intertől kölcsönben szeerpel jelenleg a PSG együttesében.

A 27 éves argentin csatár múlt nyáron hosszas huzavona végén hat év után hagyta el az Intert, és kölcsönben került a francia bajnoki éllovashoz, ahol a hírek szerint elégedettek vele és marasztalták volna, ám az a jelek szerint argentin gólgyáros továbbra is az általa megszokott környezetben, Olaszországban szeretne inkább játszani. Eddig arról szóltak a hírek, hogy a Juventus vagy esetleg a Napoli lehet a következő célállomás, azonban adott esetben még akár a városi rivális is bejelentkezhet érte.

Az Inter eddig a bajnokságon kívülre akarta küldeni a tékozló támadót, és a PSG 80 millió euróért véglegesíthette volna a szezon végeztével, míg a milánóiak meghatározása értelmében olasz csapatnak 100 millió eurót kell fizetnie érte.

Ahogy láthatjuk, az Olaszországban rendkívül népszerű Italian Football TV szerint az AC Milan-szurkolók nyári álomigazolásai Icardi mellett az Udinese argentin irányítója, Rodrigo De Paul, vezetőedzői posztra pedig még Luciano Spalletti lenne.

Icardi az idei szezon során 31 mérkőzésen 20 gólt szerzett: a Ligue 1-ben 12-szer, a BL-ben ötször, a Francia Ligakupán további három alkalommal volt eredményes a párizsi sztárcsapat színeiben.