Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi játékosával tárgyal az AC Milan – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint a nyáron ismét jelentős átalakulás előtt álló AC Milan gárdája régi-új játékossal erősítené meg játékoskeretét…

A Calciomercato beszámolója szerint az AC Milan vezetősége már felvette a kapcsolatot korábbi játékosával, Thiago Silvával, akinek a mostani évad végeztével lejár a szerződése a Paris Saint-Germain csapatánál.

“Bármi lehetséges a labdarúgásban. Thiago nagyon jól ismeri az AC Milant, emlékezetes éveket töltött el a csapat alkalmazásában, és a hatalmas szeretet övezi őt a csapat szurkolói körében”

– fűzte hozzá a rutinos brazil hátvéd ügynöke, Paulo Tonietto a MilanNews részére adott nyilatkozatában.

A 35 éves brazil hátvéd 2012-ben 42 millió euró ellenében igazolt az AC Milantól a francia fővárosba, előző állomáshelyén három esztendőt húzott le. Annak idején gyakorlatilag a mostani, világklasszisokra épülő PSG első igazi sztárigazolása volt, őt követték aztán a többiek. Silva akkoriban a három idény alatt összesen 119 tétmérkőzésen lépett pályára a milánói csapat színeiben.

A rutinos középhátvéd jelenleg a nyolcadik szezonját tölti a PSG-nél, és az aktuális idény során már 30 mérkőzésen lépett pályára. Összességében pedig Silva már több mint 300 tétmérkőzést játszott a francia klub színeiben.