Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pogba ismét durva kritikát kapott

A minap egy korábbi Premier League-játékos kendőzetlen őszinteséggel beszélt Paul Pogba teljesítményéről a Manchester Unitedben…

A Goal.com közölt a minap egy interjút, melyben az Aston Villa korábbi támadója, Andy Gray azon véleményének adott hangot, hogy Paul Pogba helyett sokkal inkább a birminghamiek ászát, Jack Grealisht kéne leigazolnia a Manchester United együttesének:

“Ha el tudnám adni Pogbát 100 millió fontért, és a helyére hozhatnám Grealisht 70-ért, azonnal megtenném. Számomra ez nem kérdés. Kijelenthetjük, hogy Pogba megbukott a Manchester Unitedben. Sokan kérdezik, hogy ez az ő hibája vagy a sérüléseké? Én azt gondolom, mindkettő benne van. Nem ismerem őt, ezért nem szeretnék ítélkezni fölötte, én csak arról beszélek, amit a pályán láttam tőle, az pedig nagyon kevés. A Real Madridba talán beillene, ráadásul az ügynöke is hajlana a spanyol főváros felé.”

A 26 éves világbajnok irányító az idei szezonban rendszerint sérülésekkel bajlódott, távozása pedig már hosszabb ideje napirendi ponton szerepel, a nemzetközi sajtóhírek szerint a Real Madrid és a Juventus egyaránt szívesen vinné.