Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcánál köthet ki a Juventus létszámfeletti játékosa – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint a Barcelona és a Juventus együttese egy három játékost is érintő csereüzlet végrehajtására készül…

A Calciomercato információi szerint a Barcelona együttese két távozásra ítélt játékosa, a vb-ezüstérmes középpályás Ivan Rakitic és a világbajnok hátvéd Samuel Umtiti játékjogát is készen áll az olasz rekordbajnok Juventus birtokába küldeni a torinóiaknál létszámfeletti olasz válogatott szélső Federico Bernardeschiért cserébe.

A napokban a megbízható olasz transzferguru, Gianluca Di Marzio is megerősítette, hogy az olasz klub a következő átigazolási időszakban túl fog adni Bernardeschin, mivel szélső poszton már az idény közben megszerzett fiatal tehetséggel, Dejan Kulusevskivel szeretnének számolni. Arról azonban a Sky Sport Italia szakértője nem tett említést, hogy csereüzletben, vagy kizárólag pénzben képzelnek el ellenértéket az olasz válogatott szélsőért.

A 26 éves Bernardeschi három évvel ezelőtt igazolt a Juvéhez a Fiorentinától, azonban Cristiano Ronaldo posztriválisaként jobbára csak epizódszerep jut neki, technikai képességei és robbanékonysága révén pedig mindenképpen több van benne annál, hogy csak peremember legyen. A tavalyi 39 fellépése után a jelnleg szünetelő kiírásban mindössze 24 találkozón jutott szerephez. Talán éppen az edzőváltáson átesett Barcában tudna több játéklehetőséget követelni magának a mindkét szélen is bevethető játékos.