Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG játékosa nyitott lenne a Barcelonára – sajtóhír

Az elmúlt időszakban a Barcelona és az Arsenal csapatával is hírbe hozott francia bekk katalán sajtóértesülések szerint szívesen állna a spanyol bajnoki (La Liga) éllovas alkalmazásába…

A katalán Sport nevű lap információi szerint a Paris Saint-Germain lejáró szerződésű balhátvédjének ugyan az Arsenal csapata már ajánlatot tett, Layvin Kurzawa mégis inkább a Barcelona csapatát választaná, amennyiben a katalánok megfelelő szerződést kínálnának neki.

A francia válogatott 27 esztendős balhátvédje 2015 óta 87 francia bajnoki mérkőzésen állhatott a PSG mindenkori vezetőedzője rendelkezésére. A jelenlegi idényben már 23 meccsen szerepelt, azonban a korábban az AS Monacót erősítő játékos elérkezettnek látja az időt a váltásra, mert nem tervezi meghosszabbítani szerződését a párizsi sztárcsapattal.

Az említett két csapaton felül Kurzawa szolgálatai iránt az utóbbi időben még az olasz rekordbajnok Juventus mutatott érdeklődést, de a katalán sajtó szerint kizárólag az “Ágyúsok” lehetnek potenciális ellenfelei a katalánoknak a megszerzésében.