Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldinhót végre kiengedték a börtönből

Némileg talán váratlanul, egy hónap raboskodás után, Ronaldinhót és testvérét kedden kiengedték a börtönből…

Amint látható a felvételen, a hamis útlevele következtében letartóztatott Ronaldinhónak azonnal autogramot kellett osztania, a rajongók már várták őt a fegyház bejáratánál. A korábbi beszámolók szerint a brazil zseninek odabent és “királyi” élete volt: a közelmúltban a 40. születésnapját is méltóképpen ünnepelte és egy labdarúgótornán is részt vett.

A brazil zsonglőr és testvére március elején egy jótékonysági rendezvényre érkezett Paraguayba, ahol egy szállodai ellenőrzés során találták meg náluk a hamis okmányokat. Azzal védekeztek, hogy a papírokat ajándékba kapták, amikor leszálltak a repülőről.

Ronaldinho eredeti útlevelét a brazil hatóságok 2018 végén vonták be, mert nem fizetett be egy 2,5 millió dolláros bírságot. Ezt a brazil média szerint azért szabták ki rá, mert engedély nélkül építkezett egy természetvédelmi területen álló tó partján.

A paraguayi bíróság kétszer 800 ezer amerikai dollár óvadék házi őrizetre cserélte a brazil testvérpár letartóztatását. A továbbiakban Ronaldinho és fivére egy Asunción belvárosában található szállodában várja az ügy folytatását.