Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A La Liga elnöke szerint nem történne semmi, ha Messi elhagyná a Barcát

A spanyol labdarúgó-bajnokság első embere úgy gondolja, hogy túlélné az argentin zseni távozását is a liga.


Egyre több alkalommal kerül szóba Lionel Messi távozása, ami nem meglepő, hiszen a Barcelona jelenlegi vezetősége korántsem tűnik korrektnek, és több alkalommal is a játékosokra akarták terelni a klub és annak az elnökségének a problémáit, ami nem tetszett az argentin csapatkapitánynak, így azonnal megvédte magát és csapattársait.

A La Liga elnöke, Javier Tebas szerint azonban nem lenne nagy érvágás, ha a 6-szoros aranylabdás támadó elhagyná a spanyol bajnokságot, mivel Cristiano Ronaldo távozásán is simán túltette magát a liga.

“Nem hiszem, hogy Lionel Messi megszerzése megoldaná az olasz bajnokság problémáit, melynek számadatai gazdaságilag nem kiegyensúlyozottak, sok az adósságuk. Persze szeretném, ha Messi itt maradna, de ha távozik, akkor sem történik katasztrófa. Mikor Cristiano Ronaldo a Juventusba igazolt azt mondták sok pénzt veszítünk, ehelyett azonban még több folyt be. A jó játékosok emelik egy bajnokság színvonalát, de nem nélkülözhetetlenek”nyilatkozta a La Liga elnöke, Javier Tebas.