Itt köthet ki a Real Madrid kegyvesztettje – sajtóhír

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2020 április 9. 13:00

Az aktuális spanyol sajtóinformációk szerint jelentősen szűkült azon csapatok köre, amelyeknél kiköthet a Real Madrid távozásra ítélt középpályása…

Az AS aktuális beszámolói értelmében a Real Madrid csapatánál immár létszámfelettiként számon tartott James Rodriguez a pályafutását a Juventus vagy a Manchester United együttesében fogja folytatni. Annak ellenére, hogy korábban a szigetországi és a spanyol sajtó egyöntetű véleménye szerint az érdeklődő csapatok közt az Arsenal, az Everton és a Wolves gárdája is szerepelt.

A 28 éves kolumbiai középpályás októbertől januárig térdsérüléssel bajlódott, nem sokkal a kényszerszünet előtt jelentkezett ismét játékra, így az aktuális kiírásban mindössze hét spanyol bajnoki (La Liga) mérkőzésen léphetett pályára. James a 2014-es világbajnokság után szerződött az AS Monacótól a “királyi gárdához”, az előző két idényt kölcsönben a Bayern München alkalmazásában töltötte. Múlt ősszel tért vissza ismét a Bernabéuba, azonban – részben sérülése miatt is – képtelen volt állandó játéklehetőséget követelni magának, és a jelek szerint ezzel rövidesen le is zárulhat a Realos pályafutása.

Most már a kérdés inkább csupán annyi lehet, hogy kérők közül melyik lesz a befutó érte.

Ti inkább Angliában vagy Olaszországban tudnátok jobban elképzelni őt?!