Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan, hova kerülhet a Barca kegyvesztettje – sajtóhír

Katalán lapértesülések szerint eldőlni látszik a Barcelona ismét távozásra ítélt brazil légiósának jövőbeli sorsa…

A katalán Sport értesülései szerint a több érdeklődő közül a Chelsea lehet a végső favorit a Barcelona kegyvesztett brazil játékmestere, Philippe Coutinho lehetséges új állomáshelyének. Ugyanakkor az angol sajtó arról számolt be, hogy a londoni “Kékek” sokallják a katalánok által érte kért 80 millió eurós összeget, így bár a tárgyalások megkezdődtek a felek közt, egyelőre az egyezségről semmiképpen sem érdemes beszélni.

Coutinho 2018 januárjában által a Liverpooltól 105 millióért és további bónuszokért igazolt a Barcához, ahol mindent egybevetve 76 tétmérkőzésen 21 gólt termelt, azonban hosszabb távon képtelen volt a várakozásoknak megfelelően teljesíteni, így az idei szezont kölcsönben már a bajoroknál tölti, ahol 32 pályára lépést követően 9 találatnál tart.

A 27 éves meg nem értett brazil zseni minden valószínűség szerint az angol bajnokságban (Premier League) köthet ki, hiszen a Chelsea mellett korábban a Tottenham, a Manchester United és az Arsenal egyaránt ügyködött már a megszerzésén.