Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho elismerte a hibáját

Ahogyan arról beszámoltunk, a Tottenham néhány tagja közös tréninget tartott a minap egy londoni parkban, mely után elég sok kritikával kellett szembenézniük a jelenlegi korlátozások idején…

A források szerint a Tottenham csapatának több tagjai is feltűnt a Hadley Common nevű park különböző pontjain, többen José Mourinhót is látták, amint Tanguy Ndombele részére osztogatott tanácsokat. A portugál szakember elismerte, hogy hibázott, amikor nem tartották be az utasításokat:

“Elfogadom, hogy a cselekedeteim nem voltak összhangban a kormány által előírt protokollal, továbbra is csak azokkal szabad találkoznunk, akikkel egy háztartásban élünk. Létfontosságú, hogy mindannyian megtegyük a magunk részét, és kövessük a tanácsokat, hogy ezzel is támogassuk a hősöket, és életeket mentsünk.”

Állításuk szerint a Spurs tagjai betartották a koronavírus-járvány miatt előírt kétméteres távolságot. Ugyanakkor két másik játékosuk, Davinson Sánchez és Ryan Sessegnon is együtt kocogott ugyanebben a parkban, illetve Serge Aurier is megosztott egy videót, melyen az látható, hogy együtt fut valakivel.

A Tottenham szóvivője elárulta, ismét emlékeztették a játékosokat arra, hogy tartsák tiszteletben az előírásokat, így valószínűleg hasonló eset nem várható tőlük a korlátozások idején.