Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új kapus a Barcelona radarján – sajtóhír

Mivel hetek óta húzódik első számú kapusa szerződéshosszabbítási ügyben, katalán beszámolók szerint új kapus igazolásán töri a fejét a Barcelona vezetősége…

A Sport a minap megerősítette, hogy a Barcelona együttese visszatérhet a már korábban is figyelt André Onana megszerzéséhez az Ajax Amszterdam csapatától, amennyiben valóban nem sikerül egyezségre jut Marc-André ter Stegen szerződésének meghosszabbítása ügyében.

A 16-szoros kameruni válogatott kapuvédő számára egyáltalán nem lenne ismeretlen a környezet, hiszen 2010 és 2015 között a katalánoknál nevelkedett, azóta pedig immár zsinórban negyedik éve a patinás holland egyesület első számú hálóőre. A 24 éves kapust még 2022-ig köti szerződés az Ajaxhoz, aktuális értéke pedig 36 millió euró a nemzetközi mértékadó Transfermarkt aktuális adatai szerint.

Mint ismeretes, a Barca első számú kapusa úgy érzi, tett már annyit a csapatért, hogy a házi bérezési listán a legjobban fizetettek közé kerüljön, azonban a klub nem szeretne akkora fizetést adni neki, amekkorát ter Stegen igényelne.